2013. április 26., péntek

10+1 tipp esküvő előtt - 2. rész: Egyedi köszönőajándékok...

Mi is az a "köszönőajándék"? Köszönőajándékot az esküvőnk vendégeinek szokás adni, lehet előre vásárolt vagy kézzel készített, egyedi ajándék is. Átadhatjuk az esküvő végén, mikor kikísérjük a vendégeket, de lehet az asztalra kikészíteni vagy akár az ültetést is megoldhatjuk vele. 

Hogyan? Jöjjön pár szuper ötlet :)

1. Tortafalatok üvegben:2. Cukorkák egyedi csomagolással:3. Limonádé csatos üvegben:4. Ültetés köszönőajándékkal - ha ráírjátok a vendég nevét és az asztal számát, akkor akár ültető kártyaként is használható:5. Levendulapárnácskák...

Made by Levandrea

Akár rusztikus, akár levendulás esküvőben gondolkodsz, tökéletes meglepetés lehet a násznépnek a szépen feldíszített asztalon egy-egy illatozó halom tihanyi levendulával töltött, hímzéssel, horgolással vagy monogrammal egyedivé tett illatpárna:)

Így a mai bejegyzésben levendulás köszönőajándékokat szeretnék bemutatni nektek, amelyben Pásti Andrea, a Levandrea Kézműves Levendulaműhely kézművese lesz segítségemre. 
  
Mesélj kicsit magadról és a munkádról...


Igazából gyermekkorom óta a hobbim a varrás, a gyöngyfűzés, a szépség, a harmónia keresése mindenben, de egészen a tavalyi esztendőig teljesen mással foglalkoztam. PR-osként dolgoztam és tanácsadóként belekóstoltam a politika világába is. De tavaly kezdett el motoszkálni bennem, hogy ideje egy kicsit a kreatív énemet is megetetgetni:) Ismerősi körben ugyanis mindig nagy népszerűségnek örvendtek az általam készített, aprólékosan kimunkált ajándékok, de megrendelésre igazából tavaly kezdtem el dolgozni. 
Miket készítesz?

Az első időszakban illatpárnákat, esküvői köszönőajándékokat és egyedi, hímzett babaajándékokat készítettem de idén januártól két segítségemmel már egy teljes romantikus, vintage stílusú lakberendezési kollekción dolgozunk.

Esküvők varázslatossá tételében levendulával és rózsával töltött köszönőajándékok, levendulával és rózsaszirommal töltött gyűrűpárnák, székmasnik, de asztali dekorációk készítésében tudunk egyedi kívánságokat teljesíteni.

Milyen alapanyagokkal dolgozol? 

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy minden 100%-ig természetes alapanyagból készül nálunk. Eredeti, közel száz éves vászonra vagy lenvászonra dolgozunk, ha hímzünk, de nyomott mintás anyagaink is kiváló minőségűek. 


Min dolgozol most?

A Levandrea egy hamarosan induló online bolt, ahol szebbnél szebb  tihanyi levendulával készülő termékeket fogunk árulni. Persze lesznek klasszikus illatpárnák is, de ezeknél továbbmegyünk és megpróbáljuk újszerűen felhasználni ezt a tisztaság jelképének is tartott növényt. Portfóliónkat kiterjesztjük kizárólag magas minőségű, természetes alapanyagú textilárukra, de folyamatosan újuló árukészletünkkel elkalandozunk majd a szépségápolás és háztartás irányába is.

Hol vásárolhatóak meg a termékeid?

Vásárokra egyelőre nem járunk: az értékesítés online módon zajlik, de a nyár folyamán már szeretnénk piacokon, designvásárokon is megjelenni. Ahogy a kollekció, így a webáruház is most készül, ahol a kulcstartón át egészen a konyharuháig mindent magam tervezek.
Elérhetőségek:

És íme még néhány szépséges levendula párna Anditól:


1 megjegyzés:

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...