2013. január 4., péntek

Gigi és Gábor DIY esküvője

A legnagyobb öröm számomra, ha másoknak tudok segíteni a blogommal :) Egy igen kedves esküvő bemutatása következik, amely igazi "csináld magad", azaz DIY dekorációjú volt.

Gigi még júniusban keresett meg, hogy többek között az én blogom alapján inspirálódik és szervezi-tervezi esküvőjét Gáborral, amelyet idén augusztusban, Révfülöpön tartanak (tartottak azóta :-)). Az eseményeket bonyolította, hogy a pár bár Magyarországon esküdött, de mindezt Új-Zélandról szervezték, szülői segítséggel és csupa DIY ötlettel :-)

Az esküvő előtt még egy vintage hangulatú jegyes-fotózást is tartottak, ennek összes képét itt tudjátok megtekinteni: http://www.gigiandgabor.blogspot.co.nz/2012/11/the-big-day-izelito-vintage-hangulatu.html

Vintage jegyes-fotózás

A szervezés részleteiről folyamatosan tájékoztatott Gigi, így alig bírtam kivárni, hogy végre teljes valójában lássam, miket alkottak. Az esküvőt a kedvenc stílusomban, főleg rusztikus (kicsit vintage) vonalban tervezték (lenvászon terítő, befőttesüvegekben virág, tortatartó fából, képkeretben felcsíptetett ültetőkártyák, lampionok, stb.).

És akkor jöjjenek a várva-várt képek :)

A DIY meghívók
Ültetőkártyák
Az esküvői dekoráció
Vintage csipke és virágdekoráció
A csokor :)
Vintage vendégkönyv asztal
Mécsesek befőttesüvegből
Zászlófüzérek csipkével és zsákvászonnal
Az esküvőről saját beszámolójuk itt olvasható: http://gigiandgabor.blogspot.co.nz/2012/12/our-diy-wedding.html

És bár ők is említik saját blogukon egy ilyen típusú esküvő nem olcsóbb, mint egy hagyományos dekorációjú esküvő, de mindenképpen egyedülálló és szívvel-lélekkel készül benne minden egyes darab, így én ajánlom mindenkinek, hogy inkább áldozzon több időt / több pénzt, de olyan esküvője legyen, amit megálmodott magának:)

Kedves Gigi és Gábor ezúton is nagyon-nagy örömmel gratulálok és mindenkinek ilyen csodás hangulatú esküvőt kívánok!!
 

Aki további ötleteket, segítséget szeretne kapni inspirálódjon a blogomról vagy erről az oldalról vagy keressen bátran: lovediywedding@gmail.com címen :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon csodás.
    Bárcsak több ilyen esküvő lenne.

    VálaszTörlés
  2. Such pretty crochet bunting and covers for the bottle candle holders!

    VálaszTörlés

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...