2012. december 15., szombat

Vintage Candy Bárt készítettem...


A hetem nagyon mozgalmas volt, sok-sok új helyen jártam, mivel egy nagyon szuper feladattal keresett meg Mimi - a Mimi Events with Love-tól - aki vintage esküvőket és rendezvényeket szervez...

Egy karácsonyi céges partyra kellett vintage "Candy Bar"-t, azaz Cukorkás asztalt készítenem. Nagyon örültem a lehetőségnek, mivel a Mi esküvőnk óta vártam, hogy mikor lesz újra alkalmam kiélni a kreativitásomat ezen a területen :)

Először is be kellett szereznem pár új kelléket, így utam végre Karcsi Papírboltjába vezetett, ahonnan legszívesebben mindent magammal vittem volna...végül szuper vintage papírgömbökkel, pomponokkal térhettem haza! A -8 fok ellenére még az Ecseri piacon is voltunk, ahol jó pár csipketerítőt, vintage képkereteket, könyveket és egy bőröndöt is zsákmányoltam.

A buli helyszíne pedig az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget volt, ha arra jártok ki ne hagyjátok a mangalicasonkát bundás kenyérrel <3

És most jöjjenek a képek:

 A buli végén a vendégek kis tasakokban haza is vihettek a cukikból...

 A régi bőrönd virágtartóként funkcionált az este :)

A cukrok, kekszek, sütik birodalma..kedvenceim a piros-fehér cukorpálcák és a türkiz rágógumi-automaták voltak :)

És a kész mű...
A pomponok, papírgömbök, girlandok Karcsi papírboltjában és az én kezem által készültek

További képek a Love DIY Wedding Blog Facebook oldalán!

Ha valaki szeretne karácsonyi bulira, esküvőre, szülinapra vagy bármilyen alkalomra Candy Bárt / Cukorkás asztalt rendelni, keressen bátran a lovediywedding@gmail.com címen! További infó a candy asztalokról, itt!

2 megjegyzés:

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...