2012. július 10., kedd

Love DIY - Origami esküvői dekoráció

Gyerekkorban a kishajó hajtogatását szinte mindenkinek megtanítják a szülei. Akiknek nagyon megtetszik a hajtogatás művészete, ők számtalan könyvből választhatnak, amelyek az alapoktól kezdve a műalkotásokig vezetnek minket az origamizás művészetében. Ilyen könyvünk nekünk is volt, de a hajtogatáshoz nekem sosem volt türelmem, ellenben öcsémmel, aki mesteri szinten hajtogatta a sárkányokat és egyéb ijesztő lényeket :) 


Most szeretnék néhány filléres, de annál látványosabb origami dekorációt bemutatni, illetve mindent, ami egy esküvőn origamiból készíthető!

Az alapok:

Origami dekorációk: 


Origami csokor:


DIY origami meghívó egyszerűen:


Nyomtatott origami mintás meghívó:

 

Origami ültetőkártyák:
 


Origami esküvői program:


Origami tortadekoráció:


3 megjegyzés:

 1. Szia! nagyon szép és ötletes lehetett az esküvőtök a képek alapján :) ha ezzel ilyen ügyesen megbírkóztál, azt hiszem felesleges is sok boldogságot kívánni, hisz ahhoz leginkább kreativitás és sok türelem szükséges, abban meg nincs hiány :):) Ennek fényében tudnál egy nagyjábóli költségvetést írni? Hisz az sk. dekorral, azontúl hogy személyessé teszi az esküvőt, nem keveset lehet spórolni és sajnos ezt a mai világban nem hagyhatjuk figyelmen kívül.
  Előre is köszönöm és remélem csupa biztatót tudsz mondani, mert én is rengeteg DIY projektet tervezek és a ráfordított idő remélem anyagilag is megtérül, mert nagy szükségünk lenne rá! Üdv, Anita

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Anita!

   Köszönöm a kedves szavakat! Igazából nem tudok konkrét számokat mondani a kisebb dolgokról, mert a dekor alapanyagok, kiegészítők vagy már megvoltak vagy apránként rendeltem Ebay-ről. Onnan egyébként sokkal jobb áron lehet beszerezni dolgokat, mint a magyar online vásárlós oldalakról, pl: csipkék, stb. A Meskáról is rendeltem dolgokat (krétás matrica, krétás tábla), onnan is olcsón lehet szuper kézműves dolgokat beszerezni. Az Ecserin vettük a képkeretet, és a madárkalitkát. A többit ingyen, rokonoktól szereztem be(nagymamám csipkéi, írógép). A virágokat és a kerti kiegészítőket a virágosom hozta, az volt kicsit drágább tétel. Ha írsz mailt, válaszban elküldöm tételesen is, amire emlékszem :)

   Üdv, Ági

   Törlés
 2. Valóban nagyon kreatív és mutatós díszek, hajrá lehet hajtogatni :)

  VálaszTörlés

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...