2012. május 3., csütörtök

Love DIY - Madárkalitka, mint esküvői dekoráció


Aki vintage stílusban képzeli el esküvőjét régi kalitkákból látványos dekorációt készíthet. Különösen szépek az antik, vagy antik hatású réz, bronz, illetve a színes kalitkák. Lehetőségek határtalanok, tehetünk bele virágokat, ami harmonizál az esküvő színeivel vagy gyertyákat, esetleg ráírhatjuk az asztalszámokat, de akár az esküvői ajándékborítékok gyűjtésére is alkalmas lehet. Díszíthetjük vidám szalaggal és címkékkel, az esküvő végeztével pedig otthonunk, teraszunk dísze lehet :)

Virágos verziók:
Gyertyákkal, égőkkel dekorálva:

 


Esküvői ajándékboríték gyűjtőjeként vagy vendégkönyvként is funkcionálhat:Hasonló szép kalitkák rendelhetők még az Etsy-ről, itt. Aki viszont élőben is szeretné megnézni, nekik ajánlom a Laura Virágboltot, ahol a csodaszép virágok mellett csinos "handmade" dekorációkat is kínálnak. A kalitkák ára mérettől függően 5000-8000 Ft.

De találhatunk kalitkát a KIKA-ban is, bár én azt elég kicsinek találtam, az ára 5000 Ft volt.

Az én saját kalitkámat pedig nem máshol, mint az Ecseri Piacon szereztem be a legutóbbi hosszú hétvégén, szóval, akinek van kedve és ideje is bolha-piacozni, nekik csak ajánlani tudom...rengeteg gyönyörű vintage darabot találni és bár sokan azt mondják, hogy korán kell menni (szombat a fő nap), én jobban jártam, hogy zárás környékén értem oda, mert így több ezer forintot is spóroltam:


Az ára 5000 Ft volt, sikerült mellé vadászni egy gyönyörű régi aranyszínű képkeret is 3500 Ft-ért. Szerintem nagyon megérte mindkettő...hogy a régi képkeretet mire fogom használni, azt majd egy következő bejegyzésben megmutatom!

Folyt. köv. hamarosan :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...