2012. május 31., csütörtök

Díjat kaptam, köszönöm :)


Kaptam egy díjat Boudoir Rékától tegnap :) amit nagyon szépen köszönök!! Kifejezetten nagy öröm ez számomra, mivel alig több, mint 1 hónapja indítottam a blogot és máris rengeteg kedves üzenetet, támogatást kaptam Tőle, Tőletek <3
Ahhoz, hogy a díj teljes értékű tulajdonosa lehess, a következő szabályokat be kell tartani :)

1. Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van és add át a díjat.
2. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3. Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4. Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.
Én az alábbi blogokat választottam:

1. CsipkeDesign (Ági blogja): http://csipkedesign.blogspot.com/
Mivel imádom a csipkét és mindent, ami csipkés, így nagyon örülök, hogy van más is, aki szintén ennek él és ráadásul szuper kiegészítőket árul a meghívóktól kezdve a cupcake papírokig: www.csipkedesign.hu :)
2. Veszprémi Lili Blogja http://petit-pott.blogspot.com/
Bár Lili blogján nem látszik, hogy hány követője van, de én remélem nem gond ha így is betenném a kedvenceim közé. Lili egyedi tervezésű kiegészítőket árul, ő is készíti őket. Többek között gyönyörű táskákat, nyakláncokat, és egyéb apró kiegészítőket találhattok nála :)3. Roni blogja: http://ronidekor.blogspot.com/
Roni csodás kiegészítőket, bábukat, pénztárcákat, takarókat készít - nagyon kreatív :)

 

4. Bata Tamás fotós blogja: http://bataphoto.blogspot.com/
Szerintem aki fellép az oldalára, maga is meg fogja látni, hogy miért szeretem a munkáit és miért választottuk őt a mi esküvőnk fotósának ;) Facebookon is megtaláljátok képeit: "A mi fotósunk" név alatt...

 

5. Cuppcake Blog: http://cuppcake.blog.hu/
Lilla és Judit blogján sem látom a látogatószámot, de őket sem tudtam kihagyni, mivel imádom a sütiket, különösen a cupcake-et! Szuper receptekkel, ötletekkel várnak szeretettel mindenkit :)

És akkor jöhet 5 dolog, amit még nem hiszem, hogy tudtok rólam:
  1. Idén június 30-án lesz az esküvőnk!!! Azért is indítottam blogot, mert annyi sok szép ötletet gyűjtöttem - láttam, hogy azokat meg szerettem volna osztani másokkal is :)
  2. Göndör hajam van, amit sok sorstársammal együtt gyerekkorom óta mindenféle módszerrel próbáltam kisimítani, de sose sikerült és bár mások szerint jobban áll a göndör haj, mint az egyenes, én a mai napig küzdök ellene :)
  3. Mivel a jövendőbelim gluténérzékeny, így az esküvőre gluténmentes tortával és cuppcakek-kel készülök, amelyek elkészítését (a munkatársaim nagy örömére) mostanában sűrűn gyakorolom :)
  4. Imádom a sushit, függő vagyok!!
  5. Van egy csivavám, vele blogolok most is...ő Rambó :)
 

Jó éjt!

1 megjegyzés:

  1. Ez de jó! :) Most már ezt is tudom, hogy kűzdessz a hajaddal! Gyere, cseréljünk :P
    Cuki Rambó Nintendó!! hihhii

    VálaszTörlés

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...