2012. április 18., szerda

A menyasszonyi ruha!!!

A ruha általában központi szerepet tölt be a menyasszonyok életében :) Nálam vidéki-angliás stílushoz, csak csipke ruha jöhetett szóba, abból is a teljesen szűk fazon. Pénztárcabarát megoldás szerintem, ha online rendelsz ruhát, nagyon sok oldal van, ahol kölcsönzési áron lehet ruhát rendelni, amit ráadásul rád is szabnak!!

Például:
  • Light in the Box - itt menyasszonyi ruhákat, koszorúslányruhákat, esküvői kiegészítőktől kezdve elektronikai cuccokon át, lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket, köszönőajándékokat, meghívókat, stb. találsz. Árak nem túl magasak, szállítási költség is alacsony, sőt van amire nincs is.
  • SooBest - itt is mindent megtalálsz az esküvődhöz, de innen inkább a ruhákat ajánlom, mert a kiegészítő nem sok van. Egy barátnőm rendelt innen alkalmi ruhát és az is gyönyörű volt. 
  • Coral's Bridal - oldalon több ismert márka replikáját is elkészítik, pl: Monique Lhuillier, Vera Wang, Allura, stb. max. 500-600 dollárért.
  • David's Bridal  - itt akár eredeti Vera Wang ruhákat, kiegészítőket is rendelhetsz akciós áron. Sok nagyon jópofa köszönőajándékkal együtt. A szállítás itt is néha teljesen ingyen van!

Ízelítő a 2012-es csipke menyasszonyi ruhákból Martha-tól :)Képek forrása: Modern Lace Wedding Dresses

És a legkedvencebb ruháim Monique Lhuillier menyasszonyi ruhái, aki a világ egyik leghíresebb esküvői ruha tervezője, ha milliomos lennék csak ilyet vennék :) bár ára miatt itthon nem annyira ismert, de ha valakinek nagyon ügyes kezű varrónője van egy hasonlót megvarrathat magának vagy megrendelheti replikaként a fent már említett oldalon!


Képek forrása: http://esküvőnklesz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...