2012. április 20., péntek

A koszorúslány ruha

A saját ruha kiválasztása utána a legnagyobb feladat egy mindenre elszánt menyasszony számára, hogy a koszorúslányok mit vegyenek fel a nagy napon!! Én nem vagyok híve a habos-babos csodáknak, ezért nem is gondoltam kölcsönzött "egyenruhákra", hanem inkább valami egyszerű, hétköznapi alkalmakra is hordható ruhák mellett döntöttem/döntöttünk.

Mint már említettem, sok márka van akinél online lehet vásárolni és akár ingyen ki is szállít, de az eddig említett boltokon kívül nekem ezek tetszenek legjobban:
  • Modcloth - hatalmas kínálat az indie, retro, és vintage ruhák kedvelőinek (cipők, kiegészítők, dekoráció, és így tovább) és sok-sok színes holmi van. Szállítanak Magyarországra is, pl. USPS First-Class Mail International  - US $5.34 egy 74 dolláros vásárlás után. Árak: max.50-100 dollár:

  • ASOS - folyamatos akár 70%-os akciós kínálat, INGYENES normál szállítás Magyarországra is!!! Rengeteg forma, anyag, színválaszték, sok méret. 


  • Topshop -100 font vásárlás esetén INGYENES házhoz szállítás, de szerintem nem kell bemutatnom Anglia egyik leghíresebb üzletét :) az árak közepesen drágák, 100 font alatt is bőven kapni szép, alkalmi ruhát, akció mindig van!!


Persze aki az élő próba mellett dönt, nekik ajánlani tudom a Zara, Mango és H&M kínálatát, mert ott is nagyon szép és nem mellesleg sokkal-sokkal olcsóbb ruhákat tudtok beszerezni (leginkább ha SALE van), mintha minden koszorúslánynak kölcsönözni kellene. A Zara-ban idén rengeteg csipkeruha van - az én nagy kedvencem - szóval érdemes betérni, aki az ilyet kedveli :) a Mango-ban pedig káprázatos színek, a H&M pedig szintén sok ruhával, a nekem nagyon tetsző púderszínekkel vár. Ízelítőnek pár darab:

Mango színes darabok:
 H&M pasztell:

 Zara csipke:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Translate

Népszerű bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...